Koffie

Life begins after coffee, dus neem een moment voor een heerlijk kopje koffie, leun achterover, sluit je ogen en droom. In kleine dingen loert geluk gewoon om het hoekje.

MADS biedt een zeer gevarieerd en uitgebreid koffieaanbod. Vooral zuivere Arabica’s. En met onze hoogstaande mengelingen of blends gaan we voluit voor heerlijke koffie ervaringen. Verder bevat ons assortiment een groot aantal koffies waaronder vermaarde originekoffies. Ze bestaan in alle prijscategorieën. Zo hebben we naast zeldzame maar toegankelijke pareltjes in het koffiegamma ook het neusje van de zalm met exclusieve en superieure koffieproducten.

Koffiespeciaalzaak uit de duizend

We dragen onze naam als koffiespeciaalzaak in Antwerpen hoog in het vaandel. De meerwaarde voor jou zit in onze selectie. We selecteren voor jou de meest kwalitatieve koffies uit de hele wereld met de meest uiteenlopende smaaktonen van fruitig over rokerig, hout en cacaotoetsen.

Veel zoekplezier in ons bijzonder uitgebreid gamma. Niet gevonden wat je zoekt? Aarzel niet ons te contacteren of kom op de koffie in onze fysieke experience store, waar we je met een brede glimlach en open armen verwelkomen.

Koffie en koffiebonen kopen doe je bij MADS!

Bekend om zijn stimulerende werking op het centrale zenuwstelsel en het cardiovasculaire systeem, is koffie het ideale drankje om je dag gezwind te beginnen. In de drukte van elke dag, bewust even op de pauzeknop te duwen, voor een gestolen genotsmomentje, bij een deugddoend gesprek met iemand die je een warm hart toedraagt: een goed gezet heerlijk dampend kopje premium koffie is een streling voor alle zintuigen.

MADS is de perfecte symbiose tussen passie, knowhow en ervaring om jou en je geliefden de beste koffies te doen ontdekken.

X